Oletko Feonin uusi myynnin assistentti?

 

Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Palvelemme kone- ja laitevalmistajia, sekä teräs- ja metallirakentamisen ammattilaisia. Feon auttaa teräsalan asiakkaita toimimaan kilpailukykyisesti muuttuvissa markkinasuhdanteissa. Asiakastarpeiden ymmärtäminen ja palveluasenne ohjaavat toimintaamme. Olemme luotettava kumppani kaikenkokoisille yrityksille.

Feonilla työskentelee noin 110 henkilöä erilaisissa työtehtävissä. Feonilla on toimipisteitä kuudella paikkakunnalla, pääkonttori sijaitsee Helsingissä Vallilassa. Työtehtävät ovat esimerkiksi myynnissä ja myynnin tukitoiminnoissa. Tuotantoon liittyviä työtehtäviä on Hattulan teräspalvelukeskuksessa. http://www.feon.fi

Etsimme Feon Oy:lle myynnin assistenttia noin kymmenen henkilön energiseen back office -tiimiin Helsinkiin.

Tehtäviisi sisältyy mm.:

  • myynnin tukea
  • tilaustenkäsittelyä ja dokumentointia
  • asiakaspalvelua puhelimitse ja mailitse
  • toimiston monipuolisia tehtäviä

Yritys tarjoaa sinulle dynaamisen organisaation, mukavan, noin 10 henkilön tiimin tuen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, johon voit myös itse aktiivisuudellasi vaikuttaa.

Työotteeltasi toivomme, että olet toimeen tarttuva, huolellinen ja joustava sekä samalla sosiaalinen, sopivasti rento ja huumorintajuinen tiimityöskentelijä. Aktiivisen työtapasi myötä olet nopea oppimaan uusia asioita ja omaksut uudet järjestelmät ongelmitta.

Asenteesi lisäksi edellytämme, että sinulla on jonkun verran vastaavaa työkokemusta, hyvät IT-taidot sekä erittäin sujuva suomen kielen taito.

Mikäli tiedät olevasi hakemamme henkilö ja olet valmis tarttumaan tähän loistavaan tilaisuuteen, täytä hakemus pikimmiten!

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja on vakituinen. Tehtävä on kokopäiväinen. Henkilö rekrytoidaan suoraan asiakasyritykseemme.

Yritys sijaitsee Vallilassa, Helsingissä.

Tehtävää voit hake tästä.

 

 

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Kristiina Palmu, puh. 09 682 90805.

BUSINESSLIKE - HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksen, 2016, (Suur-Helsingin vaikutusalue), mukaan alansa paras yritys asiakaskokemuksen perusteella mitattuna. Yritys sai mitatuissa yhdeksästä yrityskuvatekijässä ykkössijan kahdeksassa. Businesslikella oli myös koko tutkimuksen korkein NPS, 57.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>