Oletko sinä Sähkö Sinisalo Oy:n uusi toimitusjohtaja?

 

 

Sähkö Sinisalo Oy on vakavarainen ja asiakkaidensa arvostama sähköurakointiliike Helsingissä. Yritys on perustettu vuonna 2009. Toiminnan pääpaino on saneerauskohteissa - asiakkaina taloyhtiöt, yritykset, kaupungit sekä yksityiset henkilöt - toimialueena pääkaupunkiseutu sekä sen lähialueet. Sähkö Sinisalo Oy:n perusajatuksena on tehdä työt ammattitaitoisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti - aina. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 20 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 3 milj.€. Lue lisää: www.sahkosinisalo.fi

Etsimme Sähkö Sinisalo Oy:lle yrittäjähenkistä ja aikaansaavaa toimitusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimitusjohtajana vastaat yrityksen projektiliiketoiminnasta ja toimit projektipäälliköiden esimiehenä. Huolehdit projektien myynnistä sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastuullasi ovat myös yrityksen yleishallintoon ja henkilöstöhallintoon liittyvät asiat sekä niiden kehittäminen.

Sinulla on sähkötekninen tausta, hahmotat kokonaisuuksia ja olet motivoitunut kehittämään yrityksen liiketoimintaa.

Sähkö Sinisalo Oy:n toimitusjohtajaksi etsimme nyt Sinua, jolla on:

  • sähköinsinöörin koulutus, tai jokin muu sähkötekninen koulutustausta
  • aikaisempaa kokemusta sähköalalta (urakointi, suunnittelu, projektinveto, asennus tms.)
  • yrittäjämäinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen ote työntekoon, halu onnistua ja mottonasi: ”Teen sen minkä lupaan”
  • hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, aito halu työskennellä erilaisten ihmisten kanssa
  • tarkka ja järjestelmällinen työskentelyote, kyky pitää langat käsissä kiireessäkin
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito

Aikaisempi projektinvetokokemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Etsimämme henkilö voi olla joko kokenut konkari tai alalla eteenpäin haluava asiantuntija. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tukea aina tarvittaessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työsopimus tehdään suoraan Sähkö Sinisalo Oy:n kanssa. Toimisto sijaitsee Helsingissä, Pohjois-Haagassa.

Jos olet sähköalan ammattilainen ja kaipaat vastuullista ja yrittäjähenkistä työtä sähköurakoinnin parissa, mielellään pidemmäksikin aikaa, on tässä Sinulle tarjolla loistava työ vakavaraisessa ja kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä!

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, niin otamme yhteyttä. Tehtävää voit hakea tästä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Reetta Evers, puh. 09 682 90804.

 

BUSINESSLIKE - HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksen, 2016, (Suur-Helsingin vaikutusalue), mukaan alansa paras yritys asiakaskokemuksen perusteella mitattuna. Yritys sai mitatuissa yhdeksästä yrityskuvatekijässä ykkössijan kahdeksassa. Businesslikella oli myös koko tutkimuksen korkein NPS, 57.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>