Sales Development Representative rakentamaan nuorta myyntiorganisaatiota

ReachMeestä

ReachMee auttaa yrityksiä löytämään, rekrytoimaan ja palkkaamaan oikeat huippuosaajat. Se tarjoaa alan johtavia strategisia pilvipohjaisia talent acquisition ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden kilpailukyvyn lisäksi myös heidän työnantajamielikuvaa. Yritys koostuu energisistä myynnin, kehittämisen ja asiakkuushallinnan ammattilaisista. Yhdessä he työskentelevät luodakseen yhden toimialansa parhaista ratkaisuista!

Yrityksellä on 500 eri kokoista asiakasta, jotka toimivat sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat mm. NCC, Clas Ohlson, Espresso House ja Viking Line. ReachMeellä on Tukholman pääkonttorin lisäksi toimistot Oslossa, Kievissä ja Helsingin Kampissa. ReachMeen kasvaessa, he etsivät nyt Helsinkiin innostuneita, pelottomia ja uteliaita myynnin kehittäjiä. Voit lukea lisää ReachMeestä täällä: http://www.reachmee.com/fi/

Haemme ReachMee’lle kahta Sales Development Representative’a rakentamaan nuorta myyntiorganisaatiota yhdessä tuoreen maajohtajan kanssa. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä kasvamaan kansainvälisen yrityksen huomassa vahvaksi myynnin huippuammattilaiseksi!

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on:

  • Sosiaalisesti aktiivinen, myynnillinen, periksiantamaton ja rohkea kontaktoimaan uusia ja jo olemassa olevia asiakkaita
  • Utelias, heittäytyvä, tiedonnälkäinen ja peloton!
  • Valmis lyömään paljon likoon ja rakentamaan uutta organisaatiota saaden samalla tukea ja sparrausta omaan urakehitykseensä

Oikea asenne, hyvä draivi ja kykysi heittäytyä tehtävään intohimoisesti ratkaisee, ei kokemuksesi ja taustasi!

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii:

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen osaaminen on etu
  • Vähintään jo hieman myynnillistä työkokemusta, mutta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja halua kehittyä myynnin huippuammattilaiseksi
  • Korkeakoulututkintoa (AMK tai yliopisto)

Tehtävässä pääset:

  • Tutustumaan ammattimaiseen ja tuloksekkaaseen myyntityöhön prospektoimalla, kontaktoimalla, buukkaamalla palavereja, luomalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita
  • Toimimaan johdon support-roolissa ja haastamaan omilla näkemyksilläsi vallitsevia käytänteitä
  • Kasvamaan kohti itsenäisempää ja vastuullisempaa myyntiroolia

Mitä ReachMee tarjoaa?

Suomen toimisto on kasvava ja kehittyvä osa kansainvälistä tiimiä ja toimintakulttuuria. Tässä positiossa saat kasvaa huippusparrauksessa kohti itsenäistä myynnin ammattilaista, ja tulevaisuudessa voit olla itse tiiminvetäjänä tukemassa uusia tulokkaita heidän ammatillisessa kasvussaan.

Sinua odottaa kannustava ja energinen maaorganisaatio, jonka rakentumisessa tulet olemaan keskeisessä roolissa. ReachMee tarjoaa sinulle työpaikan, jossa on loistavat tulevaisuuden mahdollisuudet sekä työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit. Pääset käyttämään luovuuttasi ja kompetenssejasi täysimittaisesti päivittäisessä työssäsi ja henkilökohtaista kasvuasi tuetaan monipuolisesti. Organisaatiossa tehdään laadukasta, pitkäntähtäimen pohjatyötä asiakkuuksien parissa ja tuotetaan asiakkaille todellista arvoa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vakituinen.

Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa.

Jos tunnistat tässä itsellesi upean mahdollisuuden, lähetä hakemuksesi Businessliken nettisivujen kautta (www.businesslike.fi)  tai tästä tästä linkistä, joka vie sinut suoraan hakulomakkeeseen, liitä mukaan englanninkielinen CV:si.

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.

 

BUSINESSLIKE - HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksen, 2016, (Suur-Helsingin vaikutusalue), mukaan alansa paras yritys asiakaskokemuksen perusteella mitattuna. Yritys sai mitatuissa yhdeksästä yrityskuvatekijässä ykkössijan kahdeksassa. Businesslikella oli myös koko tutkimuksen korkein NPS, 57.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>