Järjestelmän käyttötuen ja koulutuksen spesialisti Tabellaan

Tabella Finland Oy on suunnitteluun ja laskentaan erikoistunut suomalainen ohjelmistotalo. Tabella Business Tools -raportointi- suunnittelu- ja laskentajärjestelmä on kattava ja kustannustehokas työkalu johtamiseen sekä operatiivisen tiedon keruuseen, analysointiin ja raportointiin. Tabellan käyttäjinä on suomalaisia yrityksiä, yhteisöjä ja julkishallinnon organisaatioita, jotka arvostavat käyttäjälähtöisiä, toiminnallisia ja innovatiivisia ratkaisuja. Tällaisia referenssiasiakkaita ovat mm. Restel-konserni, Cramo, Ekokem, MTV, Lumene ja Rovaniemi.

Haemme asiakkaallemme järjestelmän käyttötuen ja koulutuksen spesialistia.

Pelikenttänäsi ovat asiakkaan vaihtelevat sovellus- ja ongelmanratkaisutilanteet puhelimessa sekä käyttötuen järjestelmien kautta. Roolisi kouluttajana ja järjestelmän käyttöönoton varmistajana vie sinut myös toisinaan asiakkaiden luo ympäri Suomea.

Etsimme sinua, joka:

  • haluat työskennellä osana asiantuntijatiimiä itsenäisesti omaa työtäsi johtaen
  • olet innokas oppimaan ja kehittymään työssäsi asiantuntijana ja asiakaspalvelun ammattilaisena
  • olet taloushallinto- ja järjestelmäorientoitunut tyyppi, jolla on hallussa sekä teoria että käytäntö, sillä asiakkaat ovat vankkoja talouden ammattilaisia
  • osaat viestiä suullisesti ja kirjallisesti myös englanniksi (ruotsi on suuri plussa!)

Mitä tarjoamme sinulle?

  • hyvän koulutuksen Tabella-järjestelmään ja perehdytyksen tehtävään
  • laajentuvan toimenkuvan ja vastuut osaamisesi karttuessa (kouluttaminen, myynnin tuki, projektivastuut)
  • ammatillisesti haastavissa tilanteissa koko organisaation tuen
  • arvostusta ja huolenpitoa (hyvät työterveyspalvelut, työ- ja vapaa-ajan vakuutukset, liikuntaedun, tulokseen sidotun vuosibonuksen ja työvuosien karttuessa extravuosilomapäivät)

Tehtävä sopii sinulle, joka olet jo taloushallinnon ja erilaisten järjestelmien monipuolinen osaaja, mutta myös sinulle, joka olet työurasi alkupuolella matkalla asiantuntijaksi.

Tehtävä on vakituinen, kokopäiväinen ja rekrytointi tapahtuu suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kesän loma-asiatkin saadaan järjestymään!

Työpaikka sijaitsee ihanteellisesti aseman vieressä Tikkurilassa.

Tehtävää voit hakea tästä.

Rekrytointia hoitaa johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 09-682 90 802.

 

BUSINESSLIKE - HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksen, 2016, (Suur-Helsingin vaikutusalue), mukaan alansa paras yritys asiakaskokemuksen perusteella mitattuna. Yritys sai mitatuissa yhdeksästä yrityskuvatekijässä ykkössijan kahdeksassa. Businesslikella oli myös koko tutkimuksen korkein NPS, 57.

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>