AR Accountant suomalaiseen kansainväliseen brändi-yritykseen

Haemme asiakkaallemme, vakavaraiselle, kansainväliselle suomalaiselle brändiyritykselle myyntireskontran hoitajaa vahvistamaan ammattimaista tiimiä. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, mutta siinä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Jos haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja olet kiinnostunut perustyön ohella kiinnostunut osallistumaan projekteihin, olemme kiinnostuneita sinusta!

Hallitse myyntireskontran a-ö:n, olet ehkäpä työskennellyt kansainvälisessä suuryrityksessä tai sinulla on kokemusta moniyritysympäristöstä ja yhteistyöstä kansainvälisten asiakkuuksien kanssa.

Tehtävässä pärjäät, kun reskontrataitosi ovat ajan tasalla ja, kun:

  • sinulla on kaupallinen koulutus (merkonomi, tradenomi)
  • kommunikoit sujuvasti englannin kielellä (muu kielitaito eduksi)
  • olet omatoiminen ja sinulla on hyvät tiimityövalmiudet
  • hallitset Excelin ja sinulla kokemusta SAPista (tai vastaavasta)

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja se on aluksi vuoden määräaikaisuus, mutta siinä on aito mahdollisuus vakituiseen tehtävään.

Hyvä talo ja tunnettu brändi - merkitsevätkö nämä sinulle paljon?

Hae tehtävää www.businesslike.fi tai tästä linkistä.

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Rekrytointia hoitaa johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 09-682 90 802.

BUSINESSLIKE - HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksen, 2016, (Suur-Helsingin vaikutusalue), mukaan alansa paras yritys asiakaskokemuksen perusteella mitattuna. Yritys sai mitatuissa yhdeksästä yrityskuvatekijässä ykkössijan kahdeksassa. Businesslikella oli myös koko tutkimuksen korkein NPS, 57.

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>